De kno.

13.20 uur.
Eerst moest ik weer eens een gehoortest doen. Dat was inmiddels ook al 5 jaar geleden dat ik deze voor het laatst heb gedaan. Na de gehoortest moest ik weer in de wachtkamer zitten. Na 1.5 uur was ik dan eindelijk aan de beurt. Het blijkt dat mijn gehoor rechts weer wat beter is geworden en links is hetzelfde gebleven. Dit verschilt alleen enorm per dag. De ene dag hoor ik weer wat beter dan de andere dag. Daarna was het weer tijd om mijn oor schoon te maken. Alles zag er verder prima uit. Ik gaf aan dat het geluid in mijn rechteroor niet zo goed is. Het is alsof er een speaker is ontploft. Zo’n geluid hoor ik steeds. Volgens haar was er niks te zien en moet over een half jaar weer terugkomen voor controle. Als dat geluid over een jaar og steeds zo is dan moet ik waarschijnlijk weer geopereerd worden. Voor nu hoef ik dus eerst een half jaar niet meer terug te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *