Gynaecoloog.

Vandaag moest ik weer bloedprikken. Ook nu werd ik aan het eind van de middag opgebeld. Mijn HCG is duidelijk aan het dalen. Het zit nu op; 25. Toch willen ze dat ik volgende week nog een keer ga bloedprikken. Als het HCG dan 10 of minder is hoef ik niet meer terug te komen. Normaal gesproken daalt het HCG veel sneller, maar bij mij duurt het nu blijkbaar veel langer voordat het uiteindelijk allemaal uit mijn lichaam is. Ook zijn de bloeduitslagen van het vorige onderzoek binnen (m.b.t. herhaalde miskramen) hier was niks bijzonders uitgekomen. De stollingswaarden waren wel iets verhoogd, maar dat was niks om ons zorgen over te maken. Dit zou ook niks te maken hebben met de vele miskramen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *