Dermatologie.

09.05 uur dr. Terra.
Vandaag was er een arts in opleiding bij. Eerst een gesprekje met hem, maar na 2 zinnen te hebben verteld kwam Terra zelf al binnen. Even bijgekletst en daarna was het alweer tijd om mij uit te kleden. Alles werd weer even nagekeken. Op mijn lichaam zelf zag het er wel redelijk rustig uit. Mijn schouders voelen heel ruw aan door de vele mini bobbeltjes. Waarschijnlijk zijn dit allemaal verkeerde plekjes en komen deze ooit nog wel naar boven. Ook hebben ze mijn haargrens (van oor tot oor) bekeken. Meer konden ze ook niet zien, aangezien ik mijn haar in een staart had. Terra zei dat hij daar sowieso 2 plekjes zag zitten en wilde deze graag wegbranden met stikstof. Ik vind het helemaal prima! Zodra Terra eenmaal die stikstof bus in zijn handen krijgt gaat hij los! I.v.p. 2 plekjes heeft hij er 9 weggebrand. En dat allemaal in mijn haargrens. Thanks! Daar ben ik heel blij! Voelt ook altijd zo lekker! I love it! Oke, dus niet. Het was vrij pijnlijk, aangezien het behoorlijk trekt. Zowel als je praat en als jou haar beweegt. Nou ja, gelukkig ben ik er nu weer even vanaf. Ik hoef pas over een paar maanden weer terug te komen. Ik mag toch echt hopen dat ik nu een paar maanden niet meer naar het UMCG hoef.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *