Obstetrie.

14.50 uur dr. van Genugten.
Aangezien ik in een jaar tijd al 3 miskramen heb gehad, heb ik maar een afspraak gemaakt in het UMCG. Volgens de huisarts was dit een goede reden om maar eens een keer naar het ziekenhuis te gaan. Eerst werden er allerlei vragen gesteld over mijn gezondheid, van mijn vriend, mijn familie en zijn familie. Hier kwam niks bijzonders uit. Daarna werden er allerlei opties besproken waar wij voor in aanmerking komen. De onderzoeken waar wij voor in aanmerking komen zijn; Chromosoomafwijking bij één van de partners (met eventueel later IVF), antifosfolipide-antistoffen in het bloed (dit heeft te maken met de eventuele doorbloeding in de placenta), teveel homocystiëne (vitamine B6, B12 en foliumzuur tekort) en stollingsafwijkingen. Dit zijn allerlei punten waar voornamelijk ik mij op kan laten testen. Een gynaecoloog die er later bij kwam vond het heel goed dat ik langs ben gekomen, want volgens hem is het helemaal niet goed dat ik op zo’n jonge leeftijd al 3 miskramen heb gehad binnen één jaar tijd. Gelukkig dat ze het dus wel allemaal heel serieus nemen. Ik moet dit alles met Henk bespreken, aangezien hij er vandaag niet bij kon zijn, en dan word ik over 3 weken gebeld. In die tijd moeten wij dus gaan bedenken wat we willen gaan doen. Genoeg stof om over na te denken dus.

2 Comments

 1. Karin

  31 juli 2016 at 18:44

  Wat ben jij sterk zeg! Vreselijk verdrietig om te lezen dat jullie al drie keer een miskraam hebben moeten verwerken. Heel veel sterkte en kracht toegewenst om dit verlies een plekje te geven. Ik hoop dat het jullie snel gegeven is om een goede zwangerschap en een wolk van een baby te mogen krijgen!

  Liefs Karin (je oud overbuurmeisje)

 2. Anja Bokhorst

  1 augustus 2016 at 09:33

  Wat verdrietig voor jullie Linda, ik hoop dat jullie snel weer positief nieuws krijgen en hoop op een goede zwangerschap voor jullie.Heel veel sterkte met alles. Liefs Anja xxx

Leave a Reply

Ter beveiliging; *