Gynaecologie.

Vandaag heeft de verloskundige mij weer gebeld. Ik heb tegen haar gezegd dat ik al 2 dagen misselijk ben en hele erge hoofdpijn heb. Ook heb ik het de hele tijd heel erg warm. Met en bikini aan in de regen lopen zou ik op dit moment niet erg vinden! Zij heeft toch maar een afspraak bij de gynaecoloog gemaakt voor mij. Hier kunnen we direct terecht. Dus vlug de schoenen aan en die kant op gaan!

Bij de gynaecoloog hebben we toch maar besloten om met medicatie te beginnen om de miskraam op te wekken. Ik vind het toch een eng idee dat ik daar nu de hele tijd op moet wachten. Het lijkt mij ook niks dat als ik aan het werk ben, ik ineens een miskraam krijg. Ze wilde voor de zekerheid nog even een echo maken om voor de zekerheid te kijken of onze spruit echt niet meer leeft.

Onze spruit leeft echt niet meer. Ik zal dus vanavond met de medicatie gaan beginnen. Ik moet 2 tabletten tegelijk inbrengen en dat 2 keer per dag de komende 2 dagen. Het kan dan vrij vlot gaan. Ze hebben tegen mij gezegd dat het alleen wat pijnlijk kan zijn op het moment dat het vruchtje eruit komt. En qua bloedverlies moet ik uit gaan van een hevige menstruatie. Het zal mij benieuwen. Over 2 weken moeten we terug komen om te kijken of alles schoon is.

’s Avonds om 20.00 uur heb ik de eerste 2 tabletten ingebracht. Na 3 kwartier een beetje buikkrampen, maar die waren na 2 uurtjes ook alweer over.

Leave a Reply

Ter beveiliging; *