Dag 2; Naar huis.

Wat een rot nacht zeg. Mijn hele mond is van binnen kapot, omdat alles zo groot word. Dit komt omdat ik door mijn mond adem moet halen. Gelukkig rond mijn butler JP om half 8 al bij mijn bed. Een heerlijk ontbijtje die hij gelukkig nog steeds uit zijn hoofd weet; 2 wit broodjes met smeerkaas, een kop koffie en een chocolade melk. Zo zie je maar dat zelfs artsen enzo mij op den duur kennen en herkennen. De zaalartsen kwamen om half 10 kwamen de zaalartsen langs. In het weekend zijn het gelukkig geen 15 artsen zoals doordeweeks. Er is besloten dat ik vandaag wel naar huis mag! De tampon gaat er aankomende woensdag uit. Tot die tijd moet ik zo’n 6 keer per dag spoelen met zoutoplossing en een neusspray gebruiken. Wat mijn kaak betreft moet ik het even in de gaten houden. Als ik er volgende week nog last van heb dan moet ik dat even aangeven. Ook krijg ik een papier met huisregels mee waar ik mij de komende paar weken aan moet houden. JP kwam rond 12 uur weer met een heerlijke lunch aanzetten.

Helaas is Henk pas om 6 uur vrij vanavond en kan hij mij dan pas ophalen. Dit vonden ze in het ziekenhuis eigenlijk niet goed, maar omdat ze me niet zomaar op straat konden zetten mocht ik toch wel blijven. Ik was ook echt niet van plan om door hun weggestuurd te worden. Alet kwam ook nog even langs om 12 uur. Zo heb ik gelukkig nog wat te kletsen, aangezien mijn kamergenoot vanmorgen rond 10 uur weg is gegaan. Ondertussen heb ik mij maar even opgefrist en mijn spullen alvast maar ingepakt. Ik moet toch wat te doen hebben.

Om half 3 kwamen mijn ouders nog even langs. We hebben toen even een heerlijk ijsje gegeten en op het balkon gezeten. Zij zijn na een tijdje weer weggegaan. Ik heb inmiddels de huisregels, zoutoplossing en neusspray ook al ontvangen. Ook de vervolg afspraken zijn binnen. Na het warm eten kwam Henk mij ophalen. Nu maar hopen dat alles snel zal genezen en ik er snel minder last van krijg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *