De KNO.

11.35 uur dr Halmos.
Ik had thuis al even bekeken wat de uitslag van de CT scan was. Ik kan tegenwoordig mijn dossier online bekijken. Daar zetten ze best veel dingen in. Er is gelukkig geen cyste te zien. Wel zien we dan mijn linker bijholte weer bijna helemaal verstopt zit. Er is nog wel een opening, maar deze is wel heel erg klein.

Er is een klein botje achtergebleven tijdens de vorige operatie. Deze hadden ze toen eigenlijk wel moeten halen, maar dit is niet gebeurt. Halmos ging het even met een andere arts overleggen en ook zij vond het wel een aanrader om alsnog onder het mes te gaan om dat stukje weg te laten halen. Het hoeft niet persé, want het is niet gevaarlijk. Maar het zal wel voor een groot deel verlichting bieden. Dus Halmos zet mij weer op de lijst voor een operatie. Hopelijk ben ik vrij snel aan de beurt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *