De KNO.

09.45 uur dr Halmos.
Ik had vandaag eindelijk Halmos weer een keer als KNO arts. Dat is lang geleden! Eerst even bijgekletst en toen heeft hij mijn oren even weer schoongemaakt. Ik had gevraagd of hij ook nog even in mijn bijholtes wilde kijken, aangezien ik zo nu en dan vanuit het niets ineens een loopneus krijg (en het stroomt ook mijn mond in), terwijl ik niet verkouden ben. Hij kon zo niks zien, maar er zou wel eventueel een cyste in mijn kaakholte kunnen zitten. Ik moest direct maar even langs de radiologie om een CT scan te maken. Ik krijg een nieuwe afspraak thuis gestuurd voor de uitslag van de CT scan. Dus gauw langs de radiologie, maar gelukkig was ik vrijwel direct aan de beurt. Gauw alle sieraden af en onder de scan door. Nu afwachten wat de uitslag is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *