Kinderarts.

14.00 uur Delfzicht ziekenhuis.
Ze heeft Fynn even nagekeken i.v.m. zijn langdurige benauwdheid. Hij heeft waarschijnlijk een luchtweginfectie in de bovenste luchtwegen door een virus. En daardoor gaan de onderste luchtwegen af en toe dicht zitten. Ook zijn die onderste luchtwegen daardoor enorm geïrriteerd. Daardoor word hij dus zo ontzettend benauwd. We moeten gewoon doorgaan met de pufjes die hij al kreeg. Alleen vanaf nu mogen we de pufjes alleen geven wanneer hij echt heel erg benauwd is en dan 2 pufjes per keer.Als de benauwdheidsklachten dan binnen 3 uur weer terug komen dan moeten we weer opnieuw naar de huisarts, want er moet minimaal 3 uur tussen de pufjes in zitten.. Ze hebben hem ook nog even weer gewogen en gemeten. Hij is nu 70 cm lang en weegt 8375 gram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *