Osteopaat.

08.45 uur.
Ik ben al twee keer eerder met Fynn naar een osteopaat geweest i.v.m. zijn relflux en zijn voorkeurshouding. Zijn ontwikkeling staat alweer een lange tijd stil. Hij draait nog steeds niet en doet eigenlijk nog vrij weinig. Ondanks alle oefeningen met de fysio. Vandaag dus toch maar even een keer weer naar de osteopaat geweest. Hij heeft even weer naar Fynn gekeken en wat lichte druk uitgeoefend op een aantal plekken. Zijn voorkeurshouding is nog wel aanwezig, maar al niet meer zo erg als dat het eerst was. Hij hoopt alles nu wat losser en soepeler te hebben gemaakt. Als er wat is kan ik zo weer even bellen. Bij thuiskomst is hij direct naar bed gegaan. Na het slapen een broodje gegeten en daarna had ik hem op de grond gelegd. En wat deed hij? Hij rolde ineens van rug naar buik en van buik naar rug! Of het nou toeval is dat weet ik niet, maar dit is echt super! Ik ben zo trots op mijn kleine man! Toppertje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *