Kinderneurologie.

13.50 uur.
We hebben vandaag de scan even besproken met beeld erbij. Het vocht bij de hersenen is wel goed te zien, maar niet te erg. Zolang zijn hoofdje gewoon in zijn eigen lijntje mee groeit (boven alle curves uit) is het prima. Wanneer de groei van zijn hoofdje ineens een enorme stijging maakt dan moeten we sowieso weer aan de bel trekken, want dan betekend het dat er dan misschien toch teveel druk op zijn hoofdje staat. Voor nu blijkt het niet zo te zijn. Ook was er inderdaad iets op de scan te zien wat er niet hoor. Er zit nog een klompje cellen op een plaats waar die eigenlijk al weg had moeten zijn. Na mate de zwangerschap vordert groeien alle cellen dus naar de buitenste hersenkamers. Dit is met één klompje cellen dus niet gebeurt. Het is nu alleen afwachten of dat verder nog iets te betekenen heeft. Volgens haar zag Fynn er ook prima uit en was hij mooi alert. Volgend jaar sowieso weer een nieuwe scan laten maken en tot die tijd moeten we aan de bel trekken als wij het gevoel hebben dat er iets is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *