Kindergeneeskunde.

09.00 uur.
Vandaag een gesprek gehad over de opname van Fynn vorige maand. Ik heb gezegd dat we wel wat meer van de opname verwacht hadden. We hadden het gevoel alsof we niks opgeschoten waren en met lege handen weer naar huis zijn gestuurd. Dit vond ze erg vervelend, maar ze kon er volgens haar zeggen niks mee doen. Ze heeft Fynn weer even helemaal nagekeken. Zijn grove motoriek loopt wel wat achter. Dit hadden we zelf ook al gezien, aangezien hij gewoon nog niks anders doet dan alleen op zijn rug liggen. Dit kan dus te maken hebben met het vocht bij zijn hersenen. Dat zien ze namelijk wel vaker bij kinderen die dat ook hebben. Uiteindelijk zal hij zich wel gaan ontwikkelen, maar Fynn zal er gewoon wat langer over doen. Voor nu zag alles er prima uit en moeten we over een paar maanden weer terug komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *