Telefoongesprek.

De hele dag in spanning gezeten en pas aan het eind van de middag werd ik gebeld met de uitslag van Fynn zijn MRI scan. Er waren geen tumoren te zien. Wel was er wat vocht bij zijn hersenen te zien. Dit verklaart dus ook waarom zijn hoofdje wat groter is dan gemiddeld. En er was een klompje cellen te zien die eigenlijk naar buiten had moeten groeien, maar waarbij dat niet was gebeurt. Voor zover als ze weten kan het geen kwaad. Maar helemaal zeker weten kunnen ze niet. Ik heb aangegeven dat ik binnenkort wel even een gesprek wil om hem nog even na te laten kijken en om de scan te kunnen zien zodat ik er een beeld bij heb hoe het nou allemaal precies zit. Hierover krijg ik binnenkort bericht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *