Dag 2.

Ìk was al om 05.00 uur wakker en kon ook niet meer in slaap komen. Dus heb ik mezelf maar alvast omgekleed en opgemaakt. Fynn werd om 07.00 uur wakker. Wat overigens enorm vroeg is voor zijn doen. Dus hem maar een flesje gegeven. Ook vandaag had Fynn verder niet zo’n zin meer om te slapen. Steeds maar korte slaapjes van 10 minuten ongeveer. Verder was hij gelukkig wel ‘iets’ vrolijker dan gisteren. Maar ja geef dat mannetje ook eens ongelijk? Een vreemd bed, vreemde mensen, veel lawaai, vreemde geur, etc. Ook vandaag is hij weer een paar keer aan het kokhalzen geweest, maar ook nu waren de verpleegkundigen weer te laat. Henk was vandaag vrij en is 2 keer even langsgeweest. Ook mijn moeder en oma zijn nog even geweest ’s middags. En Fynn kreeg ook nog hoog bezoek! De cliniclowns!

Fynn vond het echt heel leuk en reageerde ook echt op hun. Dat was echt zo leuk om te zien. Dat maakt zo’n stomme ziekenhuis opname dan toch wel weer een beetje goed. Mijn pupje eigenlijk weer even lekker enthousiast. Aan het eind van de middag kwam er nog even een kinderarts \langs om te vertellen dat ze geen gekke dingen op de hartmonitor zien op het moment dat hij begint te kokhalzen en hij het daarna even benauwd krijgt. Er is besloten dat Fynn morgen een PH sonde krijgt. Deze meet de hoeveelheid maagzuur die omhoog komt. Dus geen sonde voor voeding. Deze moet 24 uur blijven zitten en daarna kunnen ze aflezen hoeveel maagzuur er steeds omhoog komt enzo. Ook dat nog. Dacht ik goed nieuws te krijgen, gaan ze morgen een sonde plaatsen. Gadverdamme! Arm ding! Ik heb ondertussen een verpleegkundige nog even gevraagd om een nieuwe pleister voor de wond tussen mijn schouderbladen. Deze had, voor mijn gevoel, wat gelekt. Zij gaf aan dat ze de nieuwe pleister er wel even op wou doen. Nou bleek dus dat die inderdaad heel erg is gaan lekken en dat er een gaatje in de wond zat. Ze zij dat ik morgen de dermatoloog maar even op moest bellen om het even te laten zien.

’s avonds kwam Henk weer langs. Gelukkig had hij lekker eten bij zich. Fleur kwam ook nog even langs. We hebben even bijgekletst in de ouderruimte. Ze heeft nog even bij Fynn op de kamer gezeten en is daarna weer weggegaan. Fynn was weer erg overstuur. Gelukkig werd hij na een tijdje weer rustig en is hij daarna lekker in slaap gevallen. Droom maar fijn lieveling! Ik ben er ook op tijd ingegaan, aangezien ik totaal niet fit ben. Morgen weer een nieuwe (spannende) dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *