Fysiotherapie voor Fynn.

12.00 uur.
Vandaag kwam Lotte weer langs om even weer wat oefeningen met Fynn te doen. Haar viel het op dat Fynn zijn armen aldoor aan spant. Dit doet hij eigenlijk altijd al. Hij is nooit volledig ontspannen. Ze is met hem aan het rollen geweest. Het is zo mooi om te zien dat Fynn het zo leuk vindt. Dit maakt alle oefeningen ook een stuk leuker. We moten de buikliggingen blijven oefenen en als we hem willen laten zitten moeten we hem eerst half naar zijn zij rollen om vervolgen hem te laten zitten. Later kan hij zich, zodra hij zit, ook niet ineens achterover laten vallen. Hij moet dan leren om naar zijn zij te gaan en dan om te rollen. Ik heb weer een aantal oefeningen meegekregen waar we weer mee bezig kunnen gaan. Hij pakt alles gelukkig wel heel erg snel op! Over 2 weken komt ze weer langs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *