Dermatologie.

15.15 uur.
Ik ben gisteren bij de huisarts geweest, omdat ik mij totaal niet goed voel. De wond tussen mijn schouderbladen doet enorm zeer en voel me er ook echt ziek door. De huisarts vondt niet dat zij er verantwoordelijk voor waren en dus moest ik terug naar de dermatoloog. Daar eenmaal aangekomen blijkt inderdaad dat het wat ontstoken is. Daarvoor krijg ik een antibioticakuur. Mijn temperatuur was 37,5 graden met 800 Mg Ibuprofen op. Anders was het vast nog wel wat hoger geweest. Ik slik 4 keer 800 Mg ibuprofen per dag. Er werd mij verteld dat ik toch echt minder moest gebruiken, want dit was toch wel veel teveel. 3 keer 400 Mg is het maximum. Eeeuh, meneer.. Mijn lichaam is pijnstillers gewend. En dus doet mijn lichaam niks meer op 400 Mg ibuprofen en wat paracetamol. Ik neem het dus maar met een korreltje zout en ga gewoon door met 4 x 800 Mg ibuprofen. Alleen op die manier in de pijn nog redelijk te doen. En aangezien de zorg voor Fynn ook gewoon doorgaat, wil ik me wel een beetje goed kunnen voelen. Ik heb Flucloxacil Mylan 500 Mg capsules (antibioticakuur) gekregen. Volgende de dermatoloog moet ik 2 keer per dag 2 capsules innemen. Aan het eind van de middag werd ik nog weer gebeld door de apotheek dat het toch verstandig was om die 4 capsules over de gehele dag te verspreiden. Dus 4 keer 1 capsule. Prima, doen we dat! Volgende week word ik weer gebeld om te vragen hoe het nu met mij gaat. Nu maar hopen dat die antibioticakuur snel zijn werk gaat doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *