Fysiotherapie voor Fynn.

16.00 uur.
Het valt ons op dat Fynn nog steeds niet zoveel zelf doet. Hij schopt wat met zijn benen en slaat wat met zijn armen en dat is het. Hij vindt het niet leuk om op zijn buik te liggen. Dit komt met name omdat zijn hoofdje wat groter is dan gemiddeld en hij niet weet dat hij zijn armen moet gebruiken om zichzelf omhoog te drukken. Ook op zijn zij liggen vindt hij wat minder fijn. Vandaag kwam er een fysio (Lotte Jongsma) langs om even te kijken. Het blijkt dat Fynn met de meeste dingen inderdaad nog in de begin fase zit. Veel dingen kosten hem nog veel energie i.v.m. de grote van zijn hoofd. We moeten hem nu wat vaker op zijn buik op een (volwassen) nekkussen leggen. Dit tot hij begint te wiebelen met zijn hoofd of als hij aangeeft dat hij het niet leuk meer vind. Dan moeten we er weer mee stoppen. En dat dus een aantal keren herhalen. Ook moeten we laten zien dat hij zijn voeten aan kan raken met zijn handen. Dus zijn heupen omhoog en lekker aan de voetjes kriebelen. Voor op zijn zij hebben we ook nog een paar goede tips gekregen. Hier gaan we dus de komende week flink mee aan de slag. Lotte Jongsma is in ieder geval goedgekeurd, want Fynn dikke lol en zat de hele tijd te lachen en zich uit te sloven. Volgende week komt ze weer langs. Super leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *