Dermatologie.

09.15 uur dr. Terra.
Vandaag moest ik dan eindelijk voor mezelf weer eens naar het ziekenhuis. Ik merkte al een tijdje dat het weer aardig de verkeerde kant op gaat. Ik zie er bijna dagelijks wel weer een plekje bij komen. En nu had ik dan de bevestiging gekregen. Er zijn inderdaad weer genoeg plekjes bijgekomen. Er zijn twee plekjes op mijn rug weggebrand met stikstof. Ook is er van een ander plekje op mijn rug een stukje op kweek gezet. Deze zag er nogal raar uit. Hierover krijg ik volgende week vrijdag de uitslag. In mijn gezicht zitten een aantal grote plekken die helaas te groot zijn om met stikstof weg te branden. En ook onder mijn hals is er een bom ontploft. Daar zijn heel veel plekjes bijgekomen en op dat stukje is het dus behoorlijk onrustig. Conclusie; Beginnen met een chemozalf (Efudix). Dit moet ik 2 keer per dag op de plekken in mijn gezicht en onder mijn hals smeren. Dit gedurende 4 weken. Het is de bedoeling dat alles dan open en kapot gaat. Ook kan de boel gaan ontsteken. Dat hoort er helaas allemaal bij. Hier zal ik na oud en nieuw mee beginnen, omdat ik nog wel een beetje fatsoenlijk de feestdagen door wel komen. Ik ben benieuwd wat deze zalf gaat doen. Het schijnt nogal heftig te zijn volgens veel mensen. Nu gauw de kleren aan en op naar de kinderneuroloog voor Fynn. Dit was de laatste keer dat ik dr. Terra zag. Ook hij vindt het nodig om over te stappen naar een ander ziekenhuis. Overlopers! Dr. Terra, bedankt voor de vele littekens en de pijnlijke behandelingen met stikstof! Haha nee geintje. Bedankt voor de goede zorgen en misschien tot ziens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *