Telefoongesprek.

Twee dagen later werd ik terug gebeld door de kinderarts. Ik heb aangegeven dat Fynn nog steeds aardig veel aan het kokhalzen is Hij verslikt zich ook heel vaak en daar stikt hij soms weer in. Dit is zo nu en dan zo erg dat je hem even keihard in zijn gezicht moet blijven, zodat hij weer adem gaat halen. Hij loopt af en toe gewoon paars aan. Ik heb een half uur met de kinderarts (dr. van Meer) aan de telefoon gehangen. De enige mogelijkheid die over blijft is om Fynn voor een paar dagen op te laten nemen. Zij kunnen hem dan observeren om te kijken waar het eventueel vandaan komt. Zij kan namelijk niet zo oordelen wat er aan de hand is. Dit is misschien op dit moment ook wel, ondanks dat het niet leuk is, de beste oplossing voor Fynn. Hopelijk laat hij het daar ook zien. Niet dat hij er ineens mee stopt op het moment dat hij opgenomen wordt. Dat zou een beetje lullig zijn. Maar aan de andere kant is het dan ook wel fijn dat het over is. We zullen het allemaal zien. Zij gaat dit even overleggen en kijken wat we kunnen doen. Ook is het nog maar de vraag of hij in het Martini ziekenhuis opgenomen wordt of in het UMCG. In het UMCG doen zij normaal gesproken geen observaties bij kinderen die geen spoedgeval zijn. Volgende week donderdag word ik terug gebeld en zullen we waarschijnlijk de rest gaan bespreken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *