Kaakchirurgie.

09.30 uur.
Hahaha! Even serieus! Wie verzint dit nou?! Een baby van 4 maanden oud naar de kaakchirurg? Ik moet er nog steeds om lachen. Kom je aanzetten bij de balie; “Ik hoef zeker niet te vragen naar welke tandarts Fynn gaat?”. Eeeeuh, nee! Tenzij kinderen zonder tanden ook al naar de tandarts moeten. De kaakchirurg heeft even met zijn vingers gevoelt en dat was eigenlijk het enige wat hij kon doen. Daarna heeft hij het besproken met een andere arts. Conclusie; We moeten terugkomen als Fynn 4 jaar oud is. Dit zou eigenlijk pas bij 8 jaar gebeuren, maar ik zelf vind het ook wel fijn als hij wat eerder langs moet komen. Er word dan een röntgenfoto gemaakt om te kijken of er eventueel al kaakcysten aanwezig zijn.

Voor nu; Doelloze afspraak, maar gelukkig hebben we nog wel een aantal leuke foto’s kunnen maken van onze kleine stoere man! Haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *