Kinderneurologie.

10.00 uur.
Eerst werd Fynn gewogen en gemeten. Hij is nu 64 cm lang en weegt 6590 gram. Hij doet het dus prima. Daarna volgde er een kort gesprekje en wat onderzoekjes m.b.t. zijn ontwikkeling. Maar ook dat zag er allemaal prima uit. Hij moet dus, voordat hij 6 maanden oud is, langskomen voor een MRI/scan. Hij krijgt dan Melatonine (lichte dosis slaapmedicatie) en wordt dan heel strak ingebakerd. Dit moet ervoor zorgen dat Fynn zo stil mogelijk blijft liggen. Wil dit niet dan mag één van ons bij hem zitten. Hopelijk gaat dat allemaal goed, want zo hoeft hij dus niet onder narcose. Dat is nog aardig zwaar voor zo’n klein mannetje. Wij krijgen hier als het goed is vanzelf een oproep voor. Afwachten dus.

Ook hebben het nog even over zijn spugen en kokhalzen enzo gehad. Ze had gezien dat wij 3 januari 2018 een afspraak hebben staan bij de kinderarts. Volgens haar moeten we dit dan wel even bespreken om te kijken wat er misschien aan de hand kan zijn. Nog even een paar weekjes geduld hebben dan maar. Fijne feestdagen alvast allemaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *