Kindercardiologie.

15.00 uur.
Ik was expres maar wat eerder heen gegaan, zodat ik Fynn van tevoren nog even en flesje kon geven. Anders was ik bang dat hij trek zou krijgen tijdens het maken van de echo. Ik had beneden bij de Albert Heijn maar even zijn flesje opgewarmd. Ik was om 14.10 uur met Fynn bij de kindercardiologie. Eenmaal bezig met zijn flesje werden we ook al geroepen. Dat was op veel te vroeg. Gelukkig mocht ik zijn flesje gewoon tijdens de echo geven. Dan zou Fynn ook wat rustiger blijven liggen. Eerst moest ik hem uitkleden en daarna was het tijd voor de echo.

Wel weer erg interessant om te zien allemaal. Alles werd duidelijk uitgelegd enzo. Fynn vond het allemaal wel prima. Zolang hij zijn flesje maar kreeg was hij tevreden, haha. Wat een heerlijk kind is het ook. De echo heeft ongeveer 20 minuten geduurd. Tegen die tijd dat zijn flesje op was, was de echo ook al bijna klaar.

Daarna moesten we nog even wachten op de uitslag. Eigenlijk zou hij na 5 minuten weer terug komen, maar dit duurde uiteindelijk een half uur. Op zich niet erg, want Fynn lag toch heerlijk bij mij uit te buiken en te slapen. Alles zag er voor nu prima uit! Dus we hoeven over een jaar pas weer terug te komen. Joepie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *