Dermatologie.

09.05 uur dr. Bolling.
Vandaag Fynn zijn eerste afspraak bij de dermatoloog. Eerst had ik een gesprek met een dermatoloog in opleiding. Er werden gewoon een aantal vragen gesteld of we zelf al wat hadden gezien en of ik wist wat er nog meer bij hoorde en of er eventueel al iets bij hem was ontdekt m.b.t. andere symptomen. Dit was niet het geval. Daarna moest ik Fynn uitkleden en al snel kwam dr. Bolling ook even meekijken. Fynn vond het allemaal wel prima en liet weer alles super goed over zich heen komen. Al dat gefriemel en gekriebel vond hij niet eens zo erg.

Zijn huid ziet er prima uit. Wel zijn er al 2 putjes gespot op zijn rechter handpalm. Daar zullen t.z.t. nog wel een aantal bij komen. Maar nog geen huidkanker plekjes gespot dus. Ik ga er ook niet vanuit dat die binnen nu en een jaar al tevoorschijn komen. Voor nu weer lekker naar huis en hij hoeft, mocht er verder niks bijzonders zijn, pas over een jaar weer terug te komen. Alleen moet ik voor mijzelf 19 december nog een keer heen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *