Inleiden dag 2.

De ochtend begon al vroeg. Om 06.00 uur lag ik al aan de CTG. De kleine uk doet het nog steeds prima. Daarna moest er gekeken worden of er al iets veranderd was. Het ballonnetje werd leeggemaakt en eruit gehaald. Helaas, nog steeds geen ontsluiting. Dus het ballonnetje er weer in en nog wat meer cc aan vloeistof erin gedaan. Hopen dat het nu eindelijk wat gaat doen.

Over de gehele dag verder niet zoveel bijzonders gedaan. Henk is af en toe ook even langs geweest. Voor hem is het ook niks aan om de hele dag in het ziekenhuis te zitten. Dus hij deed af en toe gewoon lekker zijn eigen ding. De hele dag bleef het rustig. Geen weeën of krampen gehad. Net voor het avond eten viel het ballonnetje eruit! Wat nu?! Ontsluiting? Of was het gewoon niet goed geplaatst? Gauw op het belletje gedrukt. Ze gaf aan dat ze straks terug komen om te kijken of ik ontsluiting heb. Nu kan ik toch niet meer eten? Veel te spannend allemaal. Ik heb iedereen direct eerst maar op de hoogte gebracht.

Na het eten kwamen ze langs met de mededeling dat ik mee kon komen naar de onderzoekskamer. En wat blijkt?! 2 a 3 cm ontsluiting! Wauw! Morgen ochtend word ik dus officieel ingeleid! Morgen om 06.30 uur word ik opgehaald. Dan moet ik eerst nog een half uur aan de CTG. Daarna vliezen breken en starten met de weeënopwekkers. Iedereen na het goede nieuws maar direct gebeld. ’s avonds zijn mijn ouders weer even langs geweest. Even wat gedronken bij de fontein. Daarna zijn mijn ouders en Henk weer naar huis gegaan. Nu hopen dat ik kan slapen, maar dat zal hem wel niet worden. Spannend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *