Dermatologie.

08.25 uur dr. Terra.
Ik was weer lekker op tijd aan de beurt vandaag! Sinds de zwangerschap merk ik dat mijn lichaam enorm veranderd. Zo ook de verkeerde huidkankerplekjes. Ik heb het idee dat ze als paddenstoelen uit mijn lichaam groeien op dit moment. Eerst moest ik met een arts assistent praten en ging zij alvast kijken of zij ook wat zag. Al gauw kwam dr. Terra eraan. Er waren inderdaad weer behoorlijk wat plekjes bijgekomen. Volgens hem had dit niks te maken met de zwangerschap, maar ik zelf merk toch wel echt een duidelijk verschil. Hij stelde direct voor om er een aantal weg te branden met stikstof. Er zijn er eerst in totaal 8 weggebrand. Dat vonden we beide eerst wel even voldoende, ook al zagen we er nog wel meer zitten. Na de zwangerschap doen we de rest maar. Ik zie het niet zo zitten om nu ook nog mijn hele huid onder de blaren te hebben. Over een half jaar moet ik weer terug komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *