Intake vlokkentest.

13.30 uur.
Mijn moeder ging vandaag mee, omdat Henk moest werken. We hadden eerst een gesprek met een klinisch geneticus. Hierin werd er eigenlijk gewoon wat informatie gegeven over het DNA en het Gorlin Syndroom. Voor ons geen nieuwe informatie dus. Ook werd er uitgelegd hoe onze DNA eruit ziet en waar ze precies naar gaan zoeken. Na een informatief gesprek moesten we naar beneden om daar nog even naar onze kleine spruit te kijken. Ook nu was het weer behoorlijk spannend, aangezien het maar zo kon zijn dat het hartje niet meer zou kloppen.

Gelukkig zag alles er nog prima uit! Het was zelfs aan het bewegen! Dat was wel een hele geruststelling om te zien. Na de echo hadden we nog een gesprek met een gynaecoloog. Zij ging nog even uitleggen hoe de vlokkentest precies in zijn werk gaat en wat ik allemaal kan verwachten. Ik moet zeggen dat ik behoorlijk gespannen ben voor de vlokkentest. De vlokkentest zal plaatsvinden op Valentijnsdag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *