Verloskundige.

Vandaag mochten langskomen voor een vroege echo. Dit omdat ik al meerdere miskramen heb gehad. Gelukkig waren we vrijwel direct aan de beurt, want zenuwachtig was ik wel. Ik mocht gelijk gaan liggen. En na nog geen 10 seconden werd er al gezegd dat het hartje van onze kleine spruit klopt! We waren dol gelukkig. Hopen dat zijn hartje nu ook blijft kloppen. Maar wat een genot om naar te kijken! Alles zag er prima uit. Volgens de berekeningen is de uitgerekende datum op 2 september.

Na de echo hadden we een intake gesprek. Hierin werden alle vragen nog even gesteld over onze gezondheid en familie. Ook heb ik aangegeven dat ik graag een vlokkentest wil om er zo achter te komen of onze spruit ook het Gorlin Syndroom heeft of niet. Dit zou ze gelijk gaan regelen. Na een kort gesprekje konden we weer gaan. Helemaal blij en in de wolken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ter beveiliging; *