Thuis.

De volgende ochtend belt Harm nog even hoe het vannacht is gegaan. Je hebt voor de nacht nog 50 mg. Diclofenac gehad en hebt er heerlijk op geslapen. De brandwondjes op je lichaam zijn nog wel wat pijnlijk maar van de wond op je voorhoofd […]

Read more

De operatie.

Operatieve dagbehandeling. Om 08.00 uur moet je op de poli zijn voor het inzalven van je voorhoofd. Eerst wordt de huid opgeruwd en dan komt de zalf erop. Dan een plastic laagje, aluminiumfolie en een tulband van verband om alles bij elkaar te houden. Om […]

Read more

Dermatologie.

11.00 uur Dr. Leeman en Dr. Venema. Vandaag gaan ze de plek aftekenen op je voorhoofd, die ze morgen gaan flitsen. Ze maken een mal van plastic op je hoofd en met een dikke stift worden er lijnen opgezet.

Read more

Pré-Operatief onderzoek.

13.50 uur Operatieve dagbehandeling. Een gesprek met de anesthesist. Omdat je hier al zo vaak bent geweest en je precies weet hoe alles gaat, hoef je niet naar een verpleegkundige. Je krijgt Emla-pleisters mee en mag dan weer naar huis.

Read more

Tandarts.

15.30 uur tandarts Hadders. Vandaag zijn je hoektanden en kiezen aan de beurt. Na het opruwen, bijwerken en het nieuwe laagje ziet het er erg mooi uit. Je bent hier zelf ook heel blij mee.

Read more

Tandarts.

15.30 uur tandarts Hadders. Ze gaan vandaag beginnen met je vier voorste tanden. Ze worden opgeruwd, bijgewerkt en er komt een mooi laagje over heen.

Read more